Rólunk írták, nekünk írták

A február 21-én megjelent Árpád-kori magyar pénzek katalógusa 1. kötete kapcsán érkezett olvasói visszajelzések:

 

"Már olvasom is. Nagyon jó felütéssel indul és szuper összefoglalót ad a korai pénzverésről. Köszönöm."

"Remekre sikeredett! Nagy segítség kezdő és haladó gyűjtőknek! A sziglavariációkkal új izgalmas lehetőségek nyíltak a gyűjtés terén!"

"Fantasztikus a kötet! :)"

"Azt hiszem elmondhatjátok, hogy ti tettétek kigyűjthetetlenné az Árpád-kori magyar pénzeket!"

"Egyetlen dolgot hiányolok a kötetből, mégpedig egy táblázatot, ahol gyorsan lehet keresni korábbi katalógusszámok alapján."

"Imádom!!! Nekem nagyon teszik! Remek lett! Esztétikus nagyon igényesre sikerült! Gratulálok még egyszer, és köszönöm minden gyűjtő nevében!"

 "Szerintem hibátlan lett! Nagy sikere is lesz, ebben biztos vagyok. Aki kritizál, ha lesz olyan, az nem látja át, emögött mekkora munkád van!"

"Most kaptam kézhez a sziglakatalógust a postástól, ezért a friss élmény hatása alatti első örömömben szeretnék Önnek és szerzőtársainak gratulálni eme színvonalas és régóta várt kötetnek a megjelenéséhez. Mit is kívánhatnék Önnek a magyar numizmatikai tábor nevében? Jó erőt, egészséget és rengeteg ráfordítható szabadidő, hogy idővel elkészüljön a sziglakatalógus folytatása."

"Fantasztikus, hogy lett egy olyan katalógus, amely feldolgozza azt, amit eddig nem csinált meg senki!!! Minden elismerésem és tiszteletem."

"Megnéztem apróra az éremkötetet, és le a kalappal, hatalmas gratuláció, gyönyörű, igényes, szép munka."

"Én nagyon büszke lennék a helyedben, hogy ez létrehoztad."

"Ahogy ez elkészült, az sem semmi teljesítmény. Teljesen kezelhető és áttekinthető könnyen. A kezdő gyűjtőknek is akár alapkatalógusként is 100%-osan megfelel, sőt állítom, eddig a legjobb katalógus, amit eddig forgattam a kezemben."

"Nagyon jó lett! Gratulálok!"